Twan

Ronduit geweldig.
Al geruime tijd ken ik Sytze, nog van voor de Shiatsu. Hij vertelde mij over zijn omscholing en de principes van Shiatsu. An sich spraken mij die wel aan, maar was meer gewend aan de meer bekende therapieen. Sytze was er van overtuigd dat hij ook mij zou kunnen helpen. Ik had (let op de verledentijdsvorm) regelmatig last van spierverkrampingen in mijn rug. (stress). In 2007 heeft dit mij een halve vakantie gekost. Bij terugkomst ben ik bij de fysio en manueel onder behandeling geweest. Tussentijds heb ik Sytze gesproken en toegezegd dat als de huidige therapien niet het gewenste resultaat geven, ik bij hem zou komen.
De intake was even wennen, al die vragen! De uitkomst gaf mij ook geen aanknopingspunt. Maar de bijbehorende aanpak wel. Na 1 consult voelde ik de spanning uit mijn rug verdwijnen en kon weer recht lopen. Na de 2e keer was het weg, echter Sytze waarschuwde dat de oorzaak nog niet weg was.
1x per half jaar preventief behandelen is nu genoeg en is het te laat dan heeft Sytze het binnen 2x onder controle. Naast, in mijn ogen, een kundig therapeut is hij een prettige persoon in de omgang. Meer weten? Graag via Sytze!