Manon Peters

Sinds 2010 heb ik regelmatig de praktijk van Sytze bezocht. Keer op keer een bijzondere ervaring om mee te maken, hoe de behandelingen door een wederzijds afstemmen vorm krijgen. Sytze is iemand met zeer veel kennis en deskundigheid. Maar juist zijn persoonlijke aanpak, zijn openheid, liefdevolle aandacht en respect voor jou als mens maken dat hij samen met jou de juiste weg weet te bewandelen.
Mijn reis begon door een ‘burnout’. Sytze begeleidde me op stukken van mijn weg. Voordat ik met de behandelingen begon had ik last van diverse lichamelijke klachten en stevige paniekaanvallen. Een lichaam en geest die letterlijk leeg gestreden waren. Via de aandachtige (be)handelingen van Sytze leerde ik mijn aandacht via het lichaam naar binnen richten, weerstand of blokkades los te laten en me zo terug te brengen bij de kracht van mezelf, energie weer laten stromen, waardoor de balans kon ontstaan. Mijn reis werd er een van transformatie van een zelfbeeld, benaderd vanuit de wereld buiten mij (denken, streven, piekeren, oordelen, profileren, vechten) , naar een waarnemen van de wereld vanuit zelf (zijn, leven, genieten, liefhebben)
Een onbetaalbaar bewustzijn dat mede door de behandelingen en gesprekken met Sytze tot stand is gekomen! Op de momenten dat het nodig is om aan dit bewustzijn herinnerd te worden bezoek ik Sytze.