Over Sytze

De praktijk voor gezondheid en persoonlijke groei.

Sytze Wierda
Sytze Wierda (1963) IoPT Practitioner | (persoonlijk) LeiderschapsCoach | Systemisch begeleider | Psychosomatisch bodyworker

Al lang had ik een onvervulde wens dokter/heler te zijn; daarbij heb ik handen die ‘voelen’ zonder aan te raken.
Zo startte ik in 2005 Shiatsu Therapie Breda met de zuivere toepassing van de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) met o.a. shiatsu en voedingsleer.
Een heel bewuste keuze; want in onze maatschappij wordt veel te weinig aangeraakt terwijl dat juist enorm helend en genezend is. Het energetische aspect is hier nauwelijks bekend.

Dit was zeer succesvol bij de behandeling van zowel chronische ziekten als vage klachten die allen Westers niet konden worden behandeld. Zo werd de praktijk bijvoorbeeld In 2009 preferred supplier voor CED-Pandora Letselschade voor whiplash behandeling.

Vanaf 2008 begon dit langzaamaan te kantelen naar het werken met de unieke combinatie van Oosterse en Westerse wereldbeelden.
De Oosterse vanuit de Daoistische (Chinese) psychologie en de Boeddhistische psychologie en mijn eigen ervaringen daarin, ondersteund met vele jaren scholing in Daoistisce bodywork-technieken als Chi Nei Tsang. De Westerse psychologie vanuit verschillende diepgaande opleidingen in Voice- en Body Dialogue, NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk.

Het legde mijn verlangen bloot om te helen. Om mensen te begeleiden in de ontdekkingstocht wie ze in hun kern zijn, vrij te maken van hun belemmeringen en het in gang zetten van verandering naar hun unieke missie. Mijn doel is in het diepste te transformeren wat leidt tot verandering van alles.

Wat onopgelost is, is zichtbaar als ziekte in het lichaam.

Medio 2013 ben ik gestopt met de toepassing van TCM in de therapeutische behandeling van fysieke klachten.
Vanaf eind 2014 heeft mijn werk een andere richting gekregen.
Ik begeleid nu uitsluitend in traumawerk / traumahealing en integratie van ziel en lichaam.

Zo binnen, zo buiten.

Het counselen en coachen naar heelwording en bewustwording loopt via Inner-Tree.com.

Ik werk graag met je, neem contact op.