Wat anderen zeggen

Mijn reis werd er een van transformatie van een zelfbeeld, benaderd vanuit de wereld buiten mij (denken, streven, piekeren, oordelen, profileren, vechten), naar een waarnemen van de wereld vanuit zelf (zijn, leven, genieten, liefhebben)
En andere reacties.

“Ik ben bij Sytze terecht gekomen voor Shiatsu voor mijn nek. Ik had daar al een tijd last van. Na de 2e keer merkte ik al dat het veel beter ging, de pijn werd veel minder. Ook door de gesprekken tijdens de behandelingen voelde ik mezelf sterker worden. Ik had zelf niet veel behoefte aan mentale begeleiding, maar ik heb wel gemerkt dat ik over bepaalde zaken ben gaan nadenken en ik voelde me daardoor sterker.
Ik heb er veel baat bij gehad en ik zou hem ook zeker aanbevelen.” (Jeanette)

“Door je massage geraakte ik uit mijn hoofd en in mijn lijf. Ik kwam in contact met weggestopt verdriet en pijn, maar het stroomt nu weer en ik voel me meer in contact met mezelf.
Ik werd me weer bewust hoe helend aanraking en volledige liefdevolle aandacht is en hoe arm we in onze westerse cultuur geworden zijn in deze.” (Peter)

“Na een periode van veel stress was ik mijn energie verloren. Onrustig slapen, opgejaagd en uitgeput gevoel. Sytze heeft met de shiatsu mij weer nieuwe energie gegeven. Het was een heel bijzondere ervaring met een fantastisch resultaat. (Henk)

“Enige jaren geleden ben ik flink depressief geweest en daar zelf weer bovenop gekomen. Maar er was nog altijd iets niet helemaal lekker, een laatste stukje.
Na een paar maanden Shiatsu behandeling voel ik me meer in mezelf thuis en na jaren kan ik ook weer voelen dat ik van mezelf houd i.p.v het rationaliseren. Ik heb meer energie, ben blijer en krachtiger. (Pim)

“Ik had last van serieuze psychische klachten.
Sinds mijn behandelingen bij jou gaat het heel goed met me. Ik heb er veel baat bij, veel meer rust in mijn hoofd en lijf en heb veel meer energie.
Nu volg ik nog steeds met regelmaat behandelingen bij jou en elke keer als ik geweest ben, voel ik me weer super relaxed. Heb na elke behandeling weer het gevoel dat ik gereset bent. (Henri)

“Mijn reis begon door een ‘burnout’. Sytze begeleidde me op stukken van mijn weg. Voordat ik met de behandelingen begon had ik last van diverse lichamelijke klachten en stevige paniekaanvallen. Een lichaam en geest die letterlijk leeg gestreden waren. Via de aandachtige (be)handelingen van Sytze leerde ik mijn aandacht via het lichaam naar binnen richten, weerstand of blokkades los te laten en me zo terug te brengen bij de kracht van mezelf, energie weer laten stromen, waardoor de balans kon ontstaan. Mijn reis werd er een van transformatie van een zelfbeeld, benaderd vanuit de wereld buiten mij (denken, streven, piekeren, oordelen, profileren, vechten) , naar een waarnemen van de wereld vanuit zelf (zijn, leven, genieten, liefhebben)
Een onbetaalbaar bewustzijn dat mede door de behandelingen en gesprekken met Sytze tot stand is gekomen! Op de momenten dat het nodig is om aan dit bewustzijn herinnerd te worden bezoek ik Sytze. (Manon)

“Dank je Sytze, je hebt me weer bij een diepere laag van mezelf gebracht. Je combineert je kundigheid met je intuïtie, dat spreekt me erg aan. Tot gauw. (Karin)

“Sytze is erg zorgvuldig en integer en ziet snel waar het om gaat. (Cocky)

“Jij bent echt een aanbeveling om je Body en Mind in balans te brengen. (Rian)

“Wat veel indruk op mij maakt is de rust en zekerheid waarmee Sytze werkt en de verdiepte aandacht voor zijn werk en eveneens voor mij als cliënt. Alles heel professioneel. (Ida)

Wil je de hele lijst lezen klik dan hier.